ALLE VÅRE BEHANDLINGER DOKUMENTERES MED TEKST, RAPPORT OG BILDER.BEHANDLINGSSERTIFIKAT MEDFØLGER.

Vask

Detaljert håndvask utføres. Lakk, glass, hjul, kallesje, og detaljer nedvaskes totalt før videre behandling. Også damprensing benyttes for optimal rens. I utgangspunktet tas alltid hjul av for vask av hjul og hjulhus.

Inspeksjon av bil

En grundig gjennomgang av bilens tilstand utføres etter nedvasking og tørking. Rapporten danner grunnlag for hva som kan og ønskes utført av tjenester. Rapporten og sluttrapport følger med sertifikat for utført jobb til slutt.

Motor

Motor anbefales vår behandling. En omfattende håndvask av motor der de mest skånsomme men effektive midler anvendes. Skitt, olje og væskesøl fjernes effektivt. Detaljer kan lakkeres hvis eier ønsker det og så godt det er mulig å komme til. Plast og gummi renses før det tilføres oppfriskende beskyttelse.

Lakk

Lakk renses totalt for smuss og fremmedpartikler før utbedring startes. Lakktykkelse måles rundt hele bilen. Mindre stensprut blir ofte lagt i med lakk som bileier eller vi skaffer. Omfattende maskinpolering utføres og grad av denne bestemmes av hvor slitt og tykk lakken er. I tilfeller der sliping vil være det beste utføres også det i samråd med eier. Klassiske biler ønsker vi å bevare best mulig og flere er av slik historisk verdi at sliping ikke er ønsket. I slike tilfeller utføres ett eller to lette steg polering før ønsket og egnet forsegling legges. Japanske Kamikaze Collection er en av våre eksklusive leverandører av det meste innen Premium bilpleie og etter våre signaturoppdrag er bilen din sikret svært godt utseende og bevarende beskyttelse ikke i måneder, men i år. Vask og vedlikeholdsråd er noe vi gir og anbefaler å følge for lengst mulig glede av den behandlingen du har valgt for ditt kjøretøy.

Interiør

Ut i fra tilstand og ønsket resultat utføres interiørarbeid profesjonelt og grundig. Alt fra enklere renhold til omfattende demontering, rens, farging og forsegling. Tørr og våt rens, damp, ozon og UV rens er vanlig hos oss. Skinnreparasjon og farging er en populær og nyttig tjeneste. Skinnfarge leses av med den siste teknologi og fargen i din bil matches svært godt. En stor fordel med vår teknologi er at skinnfarge måles slik den er i bilen nå og selv om interiøret er noe solbleket eller slitt over mange år blandes våre farger nært 100% likt. En original farge vil på klassiske eldre biler kunne ha markant stor glans og fargeforskjell, noe som vi altså gjør vårt aller beste for å unngå.

Glass

Innvendig renses glass med damprenser og våre beste glassrenser. Utvendig vaskes, renses og poleres glass. Glassforsegling legges etter eiers ønsker.