Porsche 959 - 80 tallets ikoniske  super Porsche

Porsche 959, flaggskipet og den til da mest teknisk avanserte Porsche noen sinne. Godt under 400 stk ble produsert og kan vel sies  å ha vært en klassiker alt fra første produksjonsdag. 2,8 liters Twinturbo 6 sylindret motor på 450 hk. Med toppfart på 339 km`t var 959 verdens raskeste serieproduserte bil da den ble introdusert. Porsche 959 var en av de aller første sportsbiler med firehjulstrekk – og som satte 4×4 som standard for ettertidens Turbo 911(fra 993). 959 kan skilte med seier i Paris -Dakar og klassevinner i LeMans!

Helt orginal utgave, svært lav kilometerstand, trolig en av de best bevarte i verden!, meget sjelden. Bilen ble polert til Signatur standard og lakkforseglet til Year of Zaed UAE Concours d`elegance Dubai 2018, der den fikk førstepremie for beste Europeiske bil.

Til tross for lav kilometerstand var bilen preget av riper og blass lakk, den ble vasket ned og polert i tre steg før Kamikaze Collection Infinity wax – toppet med Overcoat 3.0. Felger polert og forseglet med Kamikaze Stance Rim Coat.